Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Marie-José Beukers (1979) is sinds 2006 werkzaam als advocaat. Vanaf de start van haar carrière houdt zij zich bezig met het strafrecht.  Ze heeft verdachten bijgestaan in een aantal regionale megazaken, waaronder ladingdiefstallen en ramkraken. 

In 2016 en 2017 is ze verkozen tot 1 van de 3 beste vrouwelijke strafrechtadvocaten van Noord-Brabant.

Daarnaast heeft ze een ruime expertise opgebouwd in tientallen drugs- en ontnemingszaken. Hierin staat ze cliënten bij die verdacht worden van het kweken van hennep in de eigen woning maar ook cliënten die worden verdacht van betrokkenheid bij een criminele organisatie.

Marie-José heeft veel ervaring in het verkeersstrafrecht. Ze weet van wanten in procedures tegen de invordering van het rijbewijs. Ook bent u bij haar aan het juiste adres wanneer u wordt verdacht van bijvoorbeeld het rijden onder invloed of het veroorzaken van een ongeval.   

Tenslotte richt zij zich al vanaf haar start in de advocatuur op het jeugd(straf)recht, waarbij zij jeugdigen bijstaat die verdacht worden van een strafbaar feit of die uit huis geplaatst dreigen te worden. 

Marie-José zet haar tanden in de zaak en laat niet los voordat het best mogelijke resultaat is gerealiseerd. 

Bereikbaarheid, doelgerichtheid en duidelijkheid zijn kernwaarden die u bij Marie-José zeker zult herkennen.


Marie-José Beukers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Deze registratie verplicht Marie-José elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.