Bent u op zoek naar een betrouwbare strafrecht advocaat in de regio Helmond? Dan bent u bij Beukers Strafrecht Advocaten aan het juiste adres. Het kantoor bestaat uit de twee ervaren strafrecht advocaten Marie-José Beukers en Justus Faber. Beiden hebben ruime ervaring binnen het strafrecht.

Wij houden ons uitsluitend bezig met:

  • Rechtsbijstandsverlening binnen het (internationale) strafrecht;
  • Jeugdstrafrecht en daaraan verwante rechtsgebieden (penitentiair recht en jeugdrecht).

U kunt een beroep op ons doen in alle denkbare procedures binnen het strafrecht, vanaf het moment dat u als verdachte bent aangemerkt tot indien nodig het Europees Hof voor de rechten van de Mens

Strafrecht Advocaat Helmond

Een goede strafrecht advocaat in Helmond nodig?

Op ons kantoor nabij Helmond kunt u bij ons terecht voor een eerste gesprek, dat gratis en vrijblijvend is. Bijvoorbeeld als u in aanraking komt met justitie, doet u er goed aan de hulp van een advocaat in te schakelen. Dat kan ook al op het moment dat u nog niet bent aangehouden. Op de pagina rechtsgebieden ziet u een overzicht van andere gevallen en soorten zaken waarbij het zeer zinvol is om hulp te krijgen van een ervaren (strafrecht) advocaat. Wij staan u graag bij mocht u in de problemen zijn (gekomen). Omdat we in de buurt van Helmond zitten, zijn we bovendien makkelijk bereikbaar.

Stuur ons een bericht of bel ons voor meer informatie.