Voor een goede en ervaren strafrecht advocaat in de regio Veldhoven neemt u contact op met Beukers & Faber Strafrecht Advocaten. Marie-José Beukers en Justus Faber zijn zeer bedreven strafrecht advocaten met beiden jarenlange ervaring binnen het strafrecht en aan het strafrecht gelieerde zaken.

Wij houden ons hierbij uitsluitend bezig met:

  • De rechtsbijstandsverlening in strafzaken, zowel nationaal als internationaal;
  • De rechtsbijstandsverlening in jeugdstrafrechtzaken;
  • De rechtsbijstandsverlening in aanverwante rechtsgebieden zoals het penitentiair recht en het (gesloten) jeugdrecht.

U kunt een beroep op ons doen in alle denkbare procedures binnen het strafrecht, vanaf het moment dat u als verdachte bent aangemerkt tot zelfs de Hoge Raad en het Europees Hof voor de rechten van de Mens.

Strafrecht Advocaat Veldhoven

Een betrouwbare strafrecht advocaat in veldhoven nodig?

U kunt bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek op ons kantoor nabij Veldhoven. U bent bij ons welkom als u een dagvaarding of uitnodiging voor verhoor heeft ontvangen en hulp kunt gebruiken bij de te nemen volgende stappen. Wij adviseren u graag en wijze u op de risico’s. Kijk bij rechtsgebieden voor een overzicht van andere gevallen en soorten zaken waarbij u er verstandig aan doet om hulp in te schakelen van een goede ervaren (strafrecht) advocaat. Wij staan u graag bij met raad en daad mocht u in de problemen zijn (gekomen). Omdat ons kantoor zich in de buurt van Veldhoven bevindt, zijn we bovendien makkelijk bereikbaar.
Stuur ons een bericht of bel ons voor meer informatie.