Twee ambitieuze advocaten die hun sporen in het strafrecht inmiddels ruimschoots hebben verdiend, besloten in 2015 hun krachten te bundelen. Het resultaat is Beukers & Faber Strafrecht Advocaten, gevestigd in het centrum van Eindhoven. Het kantoor heeft een centrale ligging en is zowel per auto als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Wij zijn een full-service strafrechtkantoor, wat wil zeggen dat u in alle denkbare procedures binnen het strafrecht en daaraan verwante rechtsgebieden een beroep op ons kunt doen. Vanaf het moment dat u als verdachte bent aangemerkt tot aan de rechtbank, het gerechtshof, de Hoge Raad der Nederlanden en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens staan wij voor u klaar.

Onder het kopje ‘rechtsgebieden‘ leest u meer over de verschillende procedures waarin wij u met raad en daad kunnen bijstaan.

Beukers & Faber Strafrecht Advocaten kenmerkt zich door een no-nonsens stijl, waarbij een goede bereikbaarheid centraal staat. Zowel telefonisch als per e-mail, binnen kantoortijden en in geval van spoed ook daarbuiten.

Wij staan geen informanten en benadeelde partijen bij.