Justus Faber (1979) is in 2005 beëdigd als advocaat. Vanaf de start legt hij zich uitsluitend toe op de verdediging van verdachten in strafzaken.

Hij treedt op in alle soorten en maten strafzaken. Van een eenvoudige winkeldiefstal tot de kapitale misdrijven zoals moord, brandstichting en de (zware) georganiseerde criminaliteit. Justus staat ook minderjarige verdachten bij en treedt op voor het kind in jeugdrecht-zaken (gesloten plaatsingen).

Justus procedeert ook bij de Hoge Raad der Nederlanden en bij het Europees Hof voor de rechten van de Mens.

Justus is een no-nonsense advocaat. Voor hem bestaan er geen kleine strafzaken. Hij gaat voor zijn cliënt door het vuur en zal in iedere zaak het onderste uit de kan halen.

Sinds 2017 is Justus als gespecialiseerd strafrechtadvocaat verbonden aan de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

Justus Faber heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht Justus elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.