Marie-José Beukers (1979) is sinds 2006 werkzaam als advocaat. Al ruim 15 jaar houdt zij zich bezig met het behandelen van strafzaken variërend van een fietsendiefstal tot de georganiseerde misdaad.

Ook heeft ze ruime ervaring met aan het strafrecht gelieerde zaken zoals bijvoorbeeld het procederen tegen de invordering van een rijbewijs en tegen de in beslagname van goederen. Daarnaast richt zij zich al vanaf haar start in de advocatuur op het jeugd(straf)recht. Zij staat jeugdigen bij die verdacht worden van een strafbaar feit of die uit huis geplaatst dreigen te worden.

Bij haar bent u aan het juiste adres als u zoekt naar een kundige, bereikbare en betrokken advocaat. Ze weet als geen ander ingewikkelde juridische zaken in klip en klare taal aan u uit te leggen zodat u precies weet wat er van u wordt verwacht en waar u aan toe bent.

In 2016 en 2017 is zij verkozen tot 1 van de 3 beste vrouwelijke strafrecht advocaten van Noord-Brabant.

Marie-José zet haar tanden in de zaak en laat niet los voordat het best mogelijke resultaat is gerealiseerd.

Marie-José Beukers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht Marie-José elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.